Yeni Sitemiz Açılmıştır

Bu Sitemiz Blogspot Tabanlı Olduğu İçin,Herhangi Bir Ulaşılamama Durumunu Düşünerek Yeni Sitemizi Açmış Bulunmaktayız..Bu Sitemizi Sevdiyseniz Eminizki Yeni Sitemizide Bir Okadar Seveceksiniz..Burdaki Filmler Yeni Sitemizdede Bulunmaktadır.Ve Tabiki Çok Daha Fazla Film..Üstelik Sadece Filmlerlede Sınırlı Değiliz :) Girin Ve Görün :)

http://www.ensedeboza.com/

5 Ocak 2008 Cumartesi

Before the Rain / Yağmurdan Önce 1994 MP4 - Rapid (Türkçe Dublaj) download



Tür : Dram
Yönetmen : Milcho Manchevski
Senaryo : Milcho Manchevski
Görüntü Yönetmeni : Manuel Teran
Müzik : Zlatko Origjanski , Zoran Spasovski , Goran Trajkoski
Yapım : 1994, Makedonya / Fransa / İngiltere , 113 dk.


Oyuncular

Katrin Cartlidge (Anne) , Rade Serbedzija (Aleksander) , Gregoiré Colin (Kiril) , Labina Mitevska (Zamira) , Jay Villiers (Nick) , Silvija Stojanovska (Hana)

Londra ve Makedonya arasında gidip gelerek üç bölümde anlatılan filmde, birbiriyle uzak coğrafyalarda ve ilgisiz görünen insanların hayatı, resmin tamamını oluşturmak üzere birleşir:

"Kelimeler" isimli ilk bölümde, iç savaşla bölünen Yugoslavya'dan kopmakta olan Makedonya'da, bir ortodoks rahip, cinayetle suçlanan müslüman ve Arnavut bir kızı saklayarak, kendi inançlarına karşı gelir.

"Yüzler". Londra'da, genç bir İngiliz kadın güven verici ve olgun kocası ile ülkesine dönme hazırlığındaki Makedonyalı bir savaş fotoğrafçısı olan aşığı arasında ikilemdedir.

"Resimler", ülkesine dönen fotoğrafçının Makedonya'nın geçirdiği dehşey verici değişime şahit olması ve anlamaya çalışmasını anlatıyor.

Milcho Manchevski'nin ilk uzun metrajı ona hem Oscar adaylığı hem de Altın Aslan'ın da içinde bulunduğu onlarca uluslararası ödül kazandırdı. Anlatılan öykünün içtenliği kadar, hikayeyi kurgulamak için seçilen sinema dili ve çarpıcı görüntü yönetimiyle de iz bıraktı.

SinePuan: 8,7

IMDB
http://www.imdb.com/title/tt0110882/
User Rating: 8.1/10 (3,434 votes)

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ



Rapid
http://rapidshare.com/files/79050462/Before.the.Rain.Turkce.by.netevin.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79056133/Before.the.Rain.Turkce.by.netevin.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79061825/Before.the.Rain.Turkce.by.netevin.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79066975/Before.the.Rain.Turkce.by.netevin.part4.rar

Hiç yorum yok:

eXTReMe Tracker